Secretele ABC-ului în bucătărie: cum poate folosi un rest de aluat dospit vechi pentru a îmbunătăți gustul, aroma și textura pâinii sau a blatului de pizza, precum și tradițiile brutăriei de odinioarăea noastră”

admin_stiri Reporter
📖 1 minute de citire


Un burete de aluat vechi, fermentat, poate îmbunătăți gustul, aroma și textura pâinii sau a blatului de pizza. Această tehnică este una dintre cele mai vechi și a fost adesea utilizată de brutari în trecut, în perioadele în care drojdia de bere era mai dificil de găsit. Însă, aluatul dospit nu are doar această funcție…



Sursa articol


Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.