Prăjitură invertită cu caise și/sau piersici – bucură-te de gustul fructelor alături de un pandișpan aeratea noastră”

admin_stiri Reporter
📖 1 minute de citire


O prăjitură răsturnată cu caise sau piersici reprezintă o alegere perfectă pentru a savura aromele verii. Fructele proaspete adaugă o notă naturală și dulce-acrișoară, completată de o partenere moale și pufosă a pandișpanului. Această combinație de gusturi și texturi evocă sincer sentimentul sezonului cald și al fructelor coapte, fiind o alegere delicioasă pentru orice moment al zilei.



Sursa articol


Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.