Înghețată în kurtos la Sovata: porții mai mici, gust autentic și o stațiune devenită paradis culinarea noastră”

admin_stiri Reporter
📖 1 minute de citire


Stațiunea Sovata, cunoscută de peste o sută de ani pentru beneficiile sale curative, a devenit în ultimii ani un loc preferat pentru gurmanzi. În ultimii ani, aici s-au popularizat deserturi precum înghețata servită în aluat de kurtos, care, deși vine în recipiente mai mici decât cele tradiționale, este preparată din aceeași compoziție și păstrează aromele autentice ale originalului.

Imaginea prezentată ilustrează un astfel de desert, iar Lacul Ursu, cu proprietățile sale miraculoase, a fost dintotdeauna un factor de bucurie pentru numeroase femei, contribuind la frumusețea și sănătatea lor.



Sursa articol


Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.