Grăsimea viscerală, invizibilă la vedere, reprezintă cea mai mare amenințare pentru sănătate. Medici explică că principalii factori care contribuie la acumularea acesteia nu sunt doar alimentele grase, ci mai ales zahărul și carbohidrații rafinați.ea noastră”

Deși nu este la fel de evidentă precum grăsimea subcutanată, acumularea de grăsime viscerală poate duce la dezvoltarea unor afecțiuni metabolice și cardiovasculare. Măsurarea circumferinței taliei reprezintă unul dintre indicatorii utili pentru a evalua riscul acestor boli.
Medic: „Ceea ce favorizează acumularea acesteia nu este atât grăsimea pe care o mâncăm, ci zahărul și ceilalți carbohidrați rafinați.”
Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112
Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112