error code: 524ea noastră”

admin_stiri Reporter
📖 1 minute de citire


Într-un punct retras al regiunii Aragon, orașul Alcañiz, cu străzi line și un mic parc unde localnicii se adună în jurul unei fântâni vechi, se desfășoară povestea…

Da, este vorba despre proprietarii restaurantului Glorieta Bistro, Florin și Daniel Chereș. Ei povestesc cum prepara sarmale, explicând: „Le facem pe rând, unul după altul. În carne punem slănină afumată și o lăsăm la marinare seara întreagă până dimineața.”

Imaginea reprezintă localul situat în Alcañiz.



Sursa articol


Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.