Alimente cu proprietăți antiinflamatorii și recomandări de la nutriționistul Tania Fântână: consumă pește de 2-3 ori pe săptămână și completează jumătate din farfurie cu legume la fiecare masăea noastră”

admin_stiri Reporter
📖 1 minute de citire


Consumul frecvent de pește de două sau trei ori pe săptămână și includerea în farfurie a jumătății de legume la fiecare masă sunt recomandări esențiale pentru combaterea inflamației. Potrivit nutriționistului Tania Fântână, aceste obiceiuri alimentare pot ajuta la reducerea inflamației, un răspuns natural al organismului la diverse leziuni, infecții sau stres.



Sursa articol


Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.