A amâna micul dejun cu o oră poate crește riscul de deces cu până la 11%, conform unui studiu; experții avertizează că întârzierea primului aliment al zilei sporește șansele de boli și deces prematurea noastră”

Amânarea primei mese a zilei poate avea consecințe serioase asupra sănătății, inclusiv un risc mai mare de deces prematur, conform unui site de știri dedicat sănătății. Cercetările indică faptul că cu fiecare oră în care amâni micul dejun, riscul de deces poate crește cu până la 11%. Studii recente avertizează că, cu cât amâni mai mult primul aliment al zilei, cu atât devine mai mare șansa de a dezvolta boli sau de a avea o viață mai scurtă.
Warning: Undefined variable $req_name in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112
Warning: Undefined variable $req_mail in /var/www/jurnalurban.ro/public_html/wp-content/themes/newsly/comments.php on line 112